
I denne episode kigger vi nærmere på, hvordan det dér med vin til ost egentlig hænger sammen… Rødvin og ost er jo en klassiker, men hvorfor er det blevet dét? Og virker det overhovedet eller findes der måske et bedre match derude et sted?
Lyt med når vi tygger os igennem det helt store ostebord og smager på Triple Brie, Gruyere, Nora Mundo, Stilton, Sirius – og sidst, men ikke mindst: the one and only Mystery Cheese, i skønne og mindre skønne kombinationer med alt fra Champagne til Barolo. Der bliver masser af grin, vin og smaskelyde.
Skål – og velkommen til osten i mit liv.
Vine smagt i denne episode:
🥂 Champagne Charlier & Fils, Special Club, 2006
🍷 Vejrhøj Vingård, Sterling Nøgen, Solaris, 2019
🍷 Domaine Zind-Humbrecht, Gewurztraminer Roche Roulée, 2018
🍷 Elio Altare, Barolo Arborina, 2016
🍷 Donnafugata, Ben Ryé, Passito di Pantelleria, 2018