
Så blev det Påske – Hallelujah. Men hvordan går det egentlig at sætte vin til påskeæg? 🐣 Og her mener vi altså æg i ordets bredeste fortolkning: fra hønse- og fiskeæg til chokolade- og lakridsæg. Vi kaster os ud i en æggemad med stenbiderrogn og godt med mayo på smørstegt brioche, efterfulgt af et udvalg af Påskens chokoladeæg med og uden fyld. Vi har hver især valgt en vin til hver anretning og udvalget spænder vidt fra det sprøde og friske til det tunge og søde. 🍷+🥚
Der er vin, grin og såmænd endda Folkekirkens forklaring på æggets symbolske betydning for Påsken i ugens episode af Vinen i Mit Liv når vi gør klar til alt springer ud – kom så forår!! 🐰🌸🐣
Disclaimer / trigger warning: der kan forekomme smaskelyde!
🍷 Wagner Stempel, Grauburgunder, Rheinhessen, Tyskland, 2021
🍷 3T, Albariño Neus Barrica, Rias Baixas, Spanien, 2021
🍷 Cold Hand Winery, Pyrus Danica, Randers, Danmark, 2016
🍷 Gérard Bertrand, Rivesaltes Ambré, Languedoc-Roussillon, Frankrig, 2015