Skip to content

Episode 26: Vinen i Mit Liv møder Morten

Vinen i mit liv
Vinen i mit liv
Episode 26: Vinen i Mit Liv møder Morten
Loading
/

Sommeren går så småt på hæld og vi strækker ferien så længe, vi overhovedet kan! Men for at I derude ikke skal savne vores sprøde stemmer alt for meget, har vi været i skufferne og hevet noget af en basker frem til jer: i januar havde vi nemlig fornemt besøg af den flotte Morten Berner, som har VinVeto i Torvehallerne. Morten er ægte vinnørd, uddannet sommelier og tidligere Danmarksmester i blindsmagning. Og eftersom han ganske tørt bemærkede at vi sikkert ikke ville udgive hans afsnit før til august, er det da lige præcis dét, vi gør! For det er da august lidt endnu, ikk’?

I denne episode handler det om naturvin, for det elsker Morten (også) og han har lidt svært ved at begrænse sig; vi bad Morten vælge tre vine, så han kom naturligvis anstigende med fem styks og vi smager os igennem hele spektret fra det mere klassiske til det funky.
Vi taler om forskelle på produktionen af naturvine og klassiske vine, og det bliver både nørdet.. og knap så kort når Morten først kommer i gang 😂

Lyt med når der differentieres cirkler, køres helt ud af adskillige sidespor og vi drikker Paul Schlüter vin… Jaja, vi ved det godt – det er en utroligt lang slutning – kan I holde helt til den bitre ende?

Vine smagt i denne episode:

🍷 Le Chardot, Ballorin, Bourgogne, Frankrig, 2018
🍷 Quarticello, Le Mole, Emilia Romagna, Italien, 2020
🍷 Ajola de Jacopo Battista, P-not .19, Umbrien, Italien, 2019
🍷 Laurent Saillard, Un Été Partagé, Loire, Frankrig, 2020
🍷 Fabrice Monnin, Mazière, Roussillon, Frankrig, 2016