
Det er for alvor gået hen og blevet sommer og det kalder naturligvis på afkølet hvidvin på terrassen. Men hvad skal der i glasset? Hvad med en sprød, spansk sag? Hmm, tænker du måske, laver de ikke kun tunge rødvine i Spanien?? Til det kan vi kun sige Nixen bixen, Karen Blixen! Og til at understrege denne pointe, har vi i denne uges episode allieret os med Jacob, som – udover at være vinmand i Meny i Bagsværd – er selvproklameret Albariñoambassadør med Danmarks mulighed bredeste udvalg af denne hotte sag på hylderne! Lyt med når Jacob gør os klogere på underregionerne i Rías Baixas, som er hjemsted for denne sommeliernes kæledægge og vi endnu engang kaster os ud i en halvblinder.
Skål – og rigtig god lyttelyst.
Vine smagt i denne episode:
🍷 Señorío de Rubiós, Albariño, Rías Baixas, Spanien, 2020
🍷 Bodegas 3T, Albariño, Rías Baixas, Spanien, 2021
🍷Castrobrey, Sin Palabras, Albariño, Rías Baixas, Spanien, 2019