Skip to content

Episode 36: Chenin, Chenin, Chenin

Vinen i mit liv
Vinen i mit liv
Episode 36: Chenin, Chenin, Chenin
Loading
/

Vi havde en plan… indtil vi lagde en ny. Emilie citerer Robert Burns (og lyver kun ganske lidt):

“The best laid schemes o’ mice an’ men / Gang aft a-gley”

(… ja altså, sådan skulle det have lydt) og Kristine mener at de kuldsejlede planer sgu nok er dessertens skyld.
Nå, men hvorom alting er, handler ugens episode om en af Emilies yndlingsdruer, nemlig Chenin Blanc. Vi smager os igennem hele fire vine på denne perle og konstaterer undervejs at Chenin:
1) skal drikkes før den uddør 🫠
2) muligvis laver nogle af de mest undervurdere vine i verden… vi mener ihvertfald slet ikke, at den får den anerkendelse, den fortjener!

Vi er absolut fans og tilslutter os med begejstring Pascaline Lepeltier’s kampråb: “Chenin, Chenin, Chenin!”

Lyt med når vi tager turen rundt om Chenin fra det klassiske til naturvinen og fra den helt billige prisbasker til den eksklusive topting.

Skål – og rigtig god lyttelyst!

Vine smagt i denne episode:

🥂 Arnaud Lambert, Les Perrieres, Saumur, Loire, Frankrig, 2019
🥂 Mai & Kenji Hodgson, Les Aussigouins, Anjou, Frankrig, 2020
🥂 Spier, Signature, Chenin Blanc, Stellenbosh, Syd Afrika, 2022
🥂 Alheit Vinyards, Nautical Dawn, Chenin Blanc, Stellenbosh, Sydafrika, 2019